SANJOSEX
CASTELLROIG

Divendres 18 de març
22 h 
“La Sala
Sant Llorenç d’Hortons
20 € (entrades exhaurides)

Donant gran importància al lloc on han nascut cadascuna de les seves cançons o vins, aquests dos autors, que han heretat dels seus progenitors la passió pel seu art, aconsegueixen la barreja perfecta entre tècnica i sentiments. El resultat: vins i cançons autèntiques i properes.

SANJOSEX és el projecte del bisbalenc Carles Sanjosé. Amb quatre discs a l’esquena (Viva!, Temps i rellotge, Al marge d’un camí i Festival), aquest autor, inspirat per les cançons de Bob Dylan que escoltava a casa ja de petit, és un gran expert en plasmar la quotidianitat, les reflexions elementals humanes i els paisatges en unes composicions que traspuen gran naturalitat. En aquest concert ens farà una selecció de cançons de tota la seva trajectòria acompanyat de Miquel Sospedra al baix i Pep Mula a la bateria.

CASTELLROIG és el projecte de Marcel Sabaté i Coca que, juntament amb el seu pare, van decidir sumar els coneixements tecnològics que havien adquirit a tota una tradició familiar, més intuïtiva, d’elaboració de vins. Tots els vins i caves Castellroig s’elaboren sota la filosofia de “vins de terrer”, a partir únicament de raïm de la finca familiar, situada a la vall del riu Bitlles. Del respecte per l’origen i la integritat dels sòls com a mitjà viu on creix la planta i la diferenciació de les pràctiques vitivinícoles terrer a terrer, en surten uns vins de produccions limitades que tenen la missió de transmetre el paisatge d’on han sortit.

Sanjosex-750
Castellroig-750

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.