PAU FIGUERES
ESTEVE I GIBERT 

Diumenge 20 de març
21 h
Sala de Tast de Cal Feru
Sant Sadurní d’Anoia
20 € (entrades exhaurides)

Un jove celler i un jove músic amb gran maduresa gràcies a la seva important trajectòria abans d’iniciar el seu projecte personal. Dues petites perles, ben delicioses,  amb un potencial enorme per a seguir creixent i arribar molt lluny.

PAU FIGUERES és un guitarrista que, tot i la seva joventut -va néixer l’any 1989-, ha actuat com a solista clàssic, en grups de música de cambra, bandes de rock, acompanyant cantants (Mayte Martín, Sílvia Pérez Cruz o Marina Rossell, entre d’altres), en grups de jazz, pop, folk, flamenc i altres tipus de formacions. En aquest concert ens introduirà al seu ric univers musical, presentant-nos el seu projecte artístic personal. Sempre movent-se en estils i gèneres musicals diferents, els sons de les seves guitarres es combinen per crear riques textures que ressonen amb essència mediterrània i amb un nou enfocament en la forma de tocar la guitarra espanyola.

ESTEVE I GIBERT és un jove celler nascut l’any 2009 -el més petit de la D.O.- però que beu de tota una tradició de generacions passades dedicades al cultiu de la vinya, així com de l’entusiasme del seu propietari, Josep Esteve, i el seu jove enòleg, Albert López, per fer uns vins amb caràcter i amb tota l’essència de la terra on han nascut. La finca familiar, situada a la zona obaga de l’Ordal, es treballa de manera ecològica. Només una petita part, la selecció de les millors vinyes, és destinada a elaborar els seus preuats vins; la resta, tal com han fet sempre, se segueix venent a altres cellers, en espera de seguir ampliant, any rere any, la producció pròpia.

Paufigueres-750
Esteve-i-Gibert-750

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.