MARIA DEL MAR BONET
JUVÉ & CAMPS

Dissabte 19 de març
22 h 
Celler de la Fassina
Sant Sadurní d’Anoia
20 € (entrades exhaurides)

Sinònims de prestigi i d’un treball i sensibilitat impecables, aquest dos projectes han sabut recollir la tradició i mantenir-la viva i actualitzada en tot moment, sent així grans i reconeguts referents, cadascun en el seu àmbit.

MARIA DEL MAR BONET compta amb una llarga i exitosa trajectòria als escenaris musicals, amb la capacitat que només tenen alguns de saltar de dècada en dècada sabent-se sempre igual d’estimada i respectada. La seva obra discogràfica és impecable, així com el seu gust per la poesia i la bellesa, en el cant i en la composició. És una de les grans veus de  referència de la cançó. La Mediterrània ha estat sempre el puntal de la seva vida artística i personal, considerant-la la seva font d’inspiració. En aquesta ocasió estarà acompanyada pel guitarrista Borja Penalba, músic de referència pel que fa a la composició, producció i acompanyament en l’àmbit de la cançó catalana.

JUVÉ & CAMPS és un dels cellers familiars més emblemàtics del Penedès i un dels més reconeguts elaboradors d’escumosos de qualitat del món. Al capdavant s’hi troben Joan Juvé i la seva filla Meritxell, que han sabut recollir l’expressió d’una terra privilegiada, d’una acurada dedicació i atenció al cultiu de la vinya i d’una història centenària de quatre generacions, per a establir-se com un celler familiar sòlid i prestigiós. La impecable elaboració dels vins, la perfecta criança i la seva cuidada presentació, els ha dut a ocupar un lloc merescudament destacat a nivell mundial.

Mariadelmarbonet-750
Juve&camps-750

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.