Presentem el Decanta 2016!

Presentem el Decanta 2016!

Després de l’èxit de les dues primeres edicions, el festival de música, vins i caves d’autor Decanta torna amb una tercera edició que aposta per tres concerts d’alt nivell i un ventall d’altres activitats que relacionen el  vi i la música des de diferents perspectives.

Aquest any el Decanta es durà a terme a Sant Sadurní d’Anoia i, com a novetat, també a Sant Llorenç d’Hortons, durant els dies 17, 18, 19 i 20 de març.

Sanjosex amb Castellroig, Maria del Mar Bonet amb Juvé & Camps i Pau Figueres amb el Celler Esteve i Gibert, seran els protagonistes dels tres concerts d’aquesta edició, però també hi haurà la Taverna Musical -que aquest any compta amb la música en directe del trio de jazz Àrid-, una doble presentació de llibres -”Les cançons de la nostra vida” de Pep Blay i “Els vins de la teva vida” de Meritxell Falgueras-, la presentació del llibre “La forma d’un sentit” de David Carabén juntament amb els vins “Estones de Mishima” del celler estones i tot un grapat de visites especials a cellers.

Des d’avui mateix ja està tota la informació disponible en aquest web (www.decanta.cat). Us convidem a fer-hi un cop d’ull i a avançar-vos a comprar les entrades per no quedar-vos-en sense!

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.

Email
Print