La primera edició del Decanta ha estat un èxit! Moltes gràcies a tots els que hi heu participat!

La primera edició del Decanta ha estat un èxit! Moltes gràcies a tots els que hi heu participat!

Aquest cap de setmana hem gaudit de la primera edició del Decanta, el cicle de música, vins i caves d’autor a Sant Sadurní d’Anoia, i podem dir que ha estat tot un èxit!

Els tres concerts, que representaven el plat fort de l’esdeveniment, s’han realitzat amb els aforaments complets i amb gran entusiasme per part del públic assistent.

El primer concert, el del divendres, que maridava la música de la compositora Maria Coma amb els vins de DG Viticultors, va fer ressonar la Sala de Tast de Cal Feru amb una atmosfera molt especial plena de matisos i sensacions, fruit de la combinació de delicadesa i potència que aportaven tant música com vins.

El concert del dissabte va tenir lloc al majestuós celler de la Fassina de Can Guineu, un context ideal per escoltar a Roger Mas sol amb la seva guitarra, en tota puresa i elegància, amb cançons de diferents moments de la seva trajectòria, que maridaven magistralment amb els vins del Celler Pardas. Les explicacions d’uns i altres, els paral·lelismes entre les seves “obres” i el context  immillorable en el que es va realitzar, van fer d’aquest concert un esdeveniment únic.

El tercer i últim concert, el del diumenge, va ser de nou a la Sala de Tast de Cal Feru, on Joan Garriga, en duet amb el reconegut acordionista Carles Belda, va oferir un recital   amb un to festiu molt especial, degut a la combinació d’unes músiques alegres i els caves curiosos i de molta qualitat de Pere Mata.

La Taverna Musical també ha funcionat molt bé, amb gran nombre d’assistència, així com les activitats paral·leles, que han estat un complement molt interessant en el cicle.  

Volem donar les gràcies a tothom qui ha assistit aquest cap de setmana en algun esdeveniment del cicle i qui ha fet possible el naixement del Decanta a Sant Sadurní d’Anoia. Volem agrair molt especialment el suport rebut per part del Patronat de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia així com per part nostres patrocinadors, Maquinària Moderna i Gràfiques Varias, els col·laboradors, els projectes musicals i els cellers participants que n’han format part.

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.

Email
Print