Ja hem presentat el Decanta 2016 i els llibres de Pep Blay i Meritxell Falgueras

Ja hem presentat el Decanta 2016 i els llibres de Pep Blay i Meritxell Falgueras

Aquest dijous hem donat el tret de sortida a la 3a edició del Festival Decanta. La Sala de Tast de Cal Feru, l’espai a on aquest cap de setmana podreu viure la Taverna Musical Interactiva, ha acollit la presentació institucional del Festival. L’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell, i l’alcalde de Sant Llorenç d’Hortons, Jordi Ferrer, han agraït la confiança del Decanta pels seus nuclis. Rosell ha destacat el suport a la iniciativa des del primer any per part de la Capital del Cava i Ferrer, l’arribada al municipi hortonenc.

L’acte ha comptat amb la presència dels diferents col·laboradors d’aquesta 3a edició com Maquinària Moderna, Gràfiques Varias, Vintacap, Francisco Oller S.A. i Maria Nutó SA-BA Vidrio, així com també representants dels cellers participants i periodistes especialitzats.

Llibres amb músiques i vins de la nostra vida

La Biblioteca Ramon Bosch de Noya ha viscut el primer acte obert al públic de la mà d’una doble presentació de llibres dirigida per la periodista de Rne4 Consol Sáenz.

Pep Blay amb ‘Cançons de la nostra vida’ i Meritxell Falgueras amb ‘Els vins de la teva vida’ han compartit una tertúlia molt distesa on han explicat històries de cançons i de vins i caves que ens expliquen en els seus llibres. Dins de les afirmacions de l’acte han insistit en què ‘les cançons que han fet història, tenen història’ segons Blay i que ‘els vins i caves poden ser molt diferents segons l’estat d’ànim o moment en què ens trobem’ per Falgueras. Ambdós però han coincidit en el fet que cadascú genera les seves pròpies connexions segons la cançó o el vi o cava que estigui gaudint, vinculant-los amb moments, estats d’ànim i vivències personals.

Això continua…

I avui a les 22 h a ‘La Sala’ de Sant Llorenç d’Hortons tindrà lloc el primer concert que maridarà la música de Sanjosex amb els vins de Castellroig.

Dissabte es podrà gaudir del concert de Maria del Mar Bonet amb Juvé & Camps, amb entrades exhaurides, així com per la presentació del llibre “La forma d’un sentit” de David Carabén i els vins “Estones de Mishima” del celler Estones, de la que tampoc no queden entrades.

Diumenge a les 21 h a la Sala de Tast de Cal Feru comptarem amb Pau Figueres a la guitarra amb els vins del Celler Esteve i Gibert. Aquest serà l’últim acte d’aquesta tercera edició, que té lloc de dijous a diumenge.

Qui ho desitgi també pot reservar una visita a un celler per avui, dissabte o diumenge, així com passar una estona a la Taverna Musical Interactiva amb el grup Àrid, dissabte de 12 h a 14 h i de 18 h a 21 h i diumenge de 12 h a 14 h.

 

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.

Email
Print