Exhaurides les entrades pel concert Maria Coma amb DG Viticultors

Exhaurides les entrades pel concert Maria Coma amb DG Viticultors

Pocs dies després de posar-se a la venda, ja s’han exhaurit les entrades pel concert de la compositora Maria Coma amb els vins DG Viticultors, que tindrà lloc el proper divendres 7 de març dins el marc del Decanta.

Encara queden entrades pel concert de Roger Mas amb Celler Pardas del dissabte 8 i pel de Joan Garriga amb Caves Pere Mata del diumenge 9. Aconsellem, de totes maneres, comprar les localitats el més aviat possible, ja que els aforaments d’aquests esdeveniments són limitats. El preu de les entrades pels concerts és de 20€.

També estan a la venda les entrades per la projecció del documental Pauls Planet, sobre la gira amb bicicleta del músic Paul Fuster, que tindrà lloc el dissabte 8 de març a les 12 h i tindrà un preu de 5€ que inclourà la degustació de vins del celler Finca Parera.

Per assistir a la presentació del llibre “Contribuciones sobre Vitivinicultura y Enología desde la experiencia y el conocimiento” caldrà sol·licitar una invitació enviant un correu electrònic a decanta@calferu.com.

 

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.

Email
Print