“La Sala”
Carrer Major, 49. Sant Llorenç d’Hortons.

Decanta16-Patrocinadors38

La Sala del Consorci de la Societat Cultural Hortonenca i Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons és un espai cultural creat el 1925 pels pagesos de l’època. Aquest espai, al llarg dels seus més de 90 anys d’història, ha patit diferents reformes i usos, en consonància a les necessitats del moment. Al 2014 es va dur a terme la darrera reforma en la qual es va recuperar el sostre originari i es van adequar les instal·lacions. En aquest espai s’hi durà a terme el concert de Sanjosex amb els vins de Castellroig del divendres 18 de març.

Sala-Sant-Llor-750

Celler de la Fassina
Carrer Hospital, 23. Accés pel carrer Sant Pere, 42. Sant Sadurní d’Anoia.

Logotip CIC Fassina de Sant Sadurní d’Anoia

La “Fassina de Can Guineu” és un edifici municipal situat al centre del poble, en el qual es troba el Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní d’Anoia. Es tracta d’una antiga destil·leria d’esperit de vi, construïda l’any 1814, que en l’actualitat consta d’un museu on es pot fer un interessant recorregut pel món del cava (orígens, història, procés d’elaboració, cultura, art de viure…), i també d’un gran i majestuós celler, que és on es realitzarà el concert del dissabte 19, amb la Maria del Mar Bonet i Juvé & Camps.

Celler del CIC Fassina, Decanta

Sala de Tast de Cal Feru
Carrer Diputació, 51. Sant Sadurní d’Anoia.

Aquesta sala, que habitualment s’utilitza pels cursos de tast i presentacions de vins, es convertirà en una petita sala de concerts, on es podrà gaudir d’un directe íntim i proper el diumenge 20 amb Pau Figueres i el Celler Esteve i Gibert, així com de la presentació del llibre “La Forma d’un sentit” i els vins “Estones de Mishima” del dissabte 19.

La sala està situada al soterrani de la botiga Cal Feru.

Celler de la Fassina

La Tasting Room de Cal Feru
Carrer Diputació, 51. Sant Sadurní d’Anoia.

Situada al pis superior de la botiga Cal Feru, és l’espai que habitualment està destinat a exposar els productes d’eno·temptacions (productes relacionats amb el vi i el seu culte, però que no són vi estrictament), així com a oferir degustacions de Cava.

Aquesta sala serà l’espai on el dissabte i el diumenge del Decanta es durà a terme la Taverna Musical Interactiva amb el grup Àrid.

Tasting Room-750

Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya
Carrer Sant Pere, 36. Sant Sadurní d’Anoia.

Situada al centre del poble, la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya, acollirà aquest any la doble presentació de llibres del dijous dia 17. La biblioteca disposa d’un espai de lectura acollidor en el que habitualment es realitzen presentacions d’aquest tipus. 

Biblioteca-750

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.