Es presenta el cicle Decanta

Es presenta el cicle Decanta

Maria Coma amb DG Viticultors, Roger Mas amb el Celler Pardas i Joan Garriga amb les caves Pere Mata, protagonistes d’aquesta primera experiència

Avui s’ha donat a conèixer la programació del Decanta, el cicle de música, vins i caves d’autor que tindrà lloc el cap de setmana del 7, 8 i 9 de març a Sant Sadurní d’Anoia.

Aquest esdeveniment s’inicia aquest any amb l’objectiu de ser un punt de trobada entre autors dels àmbits musical i vitivinícola i d’apropar al públic les creacions d’uns i altres, a través de les similituds sensorials i de concepte que puguin tenir.

La programació del Decanta 2014 constarà de tres concerts en els que s’hi farà un tast simultani dels vins d’un celler del Penedès que s’haurà seleccionat especialment per l’ocasió en funció dels forts paral·lelismes trobats amb el projecte musical. Durant el mateix cap de setmana també hi haurà una Taverna Musical i activitats paral·leles, totes elles vinculades amb el vi i/o la música.

Podeu trobar el detall dels concerts i les activitats paral·leles del Decanta a aquest web, que avui mateix ha vist la llum per a ser un punt d’informació sobre el cicle.

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.

Email
Print