Entrades del Decanta ja a la venda

Entrades del Decanta ja a la venda

Avui s’han posat a la venda les entrades dels 3 concerts i de la projecció del Documental Pauls Planet. Les entrades es podran comprar a través dels diferents mitjans que anunciem a l’apartat entrades del nostre web fins a l’esgotament de les localitats disponibles.

En el cas que el dia del propi concert quedin entrades, aquestes seguiran a la venda durant el mateix dia a la botiga especialitzada en vins i caves Cal Feru en el seu horari d’obertura. Pel que fa al concert de Roger Mas i Celler Pardas,  en el cas que quedin entrades, també estaran disponibles una hora abans de l’esdeveniment al Celler de la Fassina, espai on tindrà lloc el concert.  

Pel que fa als tiquets per les degustacions de la Taverna Musical, no hi haurà venda anticipada. Aquests es podran comprar directament els dies 7, 8 i 9 en els mateixos horaris de la Taverna, a Cal Feru, que és on es desenvoluparà l’activitat. 

Qui estigui interessat en assistir a la presentació del llibre “Contribuciones sobre Vitivinicultura y Enología desde la experiencia y el conocimiento” podrà sol·licitar la seva invitació enviant un mail a decanta@calferu.com.

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.

Email
Print