Els maridatges entre música i vi es van perfilant

Els maridatges entre música i vi es van perfilant

Els concerts del Decanta no són només concerts, sinó que són un maridatge entre música i vi en el que els autors de cadascun dels dos elements comentaran en directe les característiques de les seves “obres” i els paral·lelismes sensorials que existeixen entre elles.

Així doncs, en cada concert es tastaran diversos vins de cada celler, un després de l’altre, i, per a cada vi, l’artista s’haurà preparat unes quantes cançons, aquelles que millor hi combinin per les similituds de caràcter o concepte que puguin tenir.

Les combinacions entre els projectes musicals i els elaboradors de vins del Decanta no s’han fet a l’atzar, sinó fruit d’una reflexió i recerca entre projectes dels dos àmbits, per part de l’equip organitzador del cicle.

Actualment els músics es troben preparant el seu repertori en funció dels vins i les explicacions que els han donat des del celler amb qui compartiran experiència i, els cellers, a la vegada, s’estan impregnant de les músiques dels autors. Tot plegat indica que s’aconseguiran uns maridatges rodons!

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.

Email
Print