El Decanta es desplaça a la Fira Mediterrània de Manresa per un dia

El Decanta es desplaça a la Fira Mediterrània de Manresa per un dia

El proper dissabte 17 d’octubre, la Fira Mediterrània de Manresa acollirà el Festival Decanta amb un concert amb tast de caves coproduït pels dos festivals. El concert que hi tindrà lloc serà el dels músics Joan Garriga i Carles Belda acompanyats pels caves Pere Mata (concert que es va realitzar, amb gran èxit, en l’edició 2014 del Decanta).

Joan Garriga és el cantant del grup La Troba Kung-Fú, que alguns coneixeran també per haver estat la veu i fundador del grup Dusminguet. Carles Belda és excomponent del duet Pomada i ha estat motor de projectes com Belda i el Conjunt Badabadoc, entre d’altres, sovint relacionats amb la cultura popular. En aquest concert ens presentaran, acompanyats únicament pels seus acordions i una guitarra, un repertori variat que inclourà tant cançons dels seus projectes personals com d’altres de tradicionals, així com moments de glosa.

El celler Pere Mata és una petita empresa familiar de Sant Sadurní d’Anoia que va néixer gràcies als coneixements adquirits, després d’estudiar Enologia, de Pere Mata, que va recuperar la tradició dels seus dos avis d’elaborar cava i vi amb vocació artesanal. Per a aquest enòleg cada cava té la seva pròpia identitat, en la qual hi ha l’empremta de la idiosincràsia i les particularitats de cada terrer. Durant el concert es degustaran quatre dels millors caves d’aquest celler, acompanyats de les explicacions del mateix Pere Mata.

El “Concert Decanta” es realitzarà al Restaurant Vermell en dos passis d’una hora de durada, a les 23.00 h i a la 1.00 h. Les entrades, que ja estan a la venda al web de la Fira Mediterrània (www.firamediterrania.cat), i que inclouen el concert i els caves que s’hi tastaran, tenen un preu de 22 €.

Per al Decanta significa fer un pas important el fet de traslladar-se per un dia a una Fira amb tanta trajectòria i importància dins el sector musical, com la Mediterrània de Manresa.

 

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.

Email
Print