Demà es posen a la venda les entrades

Demà es posen a la venda les entrades

Demà dijous dia 20 de febrer a les 15 h es posen a la venda les entrades pels 3 concerts  del cicle i la projecció del documental Pauls Planet.

La compra de les entrades es podrà fer a través dels enllaços de venda on-line que trobareu a l’apartat Entrades d’aquest web, però també enviant un mail a decanta@calferu.com, personant-vos a la botiga especialitzada en vins i caves CAL FERU (carrer diputació, 51 – Sant Sadurní d’Anoia) o trucant al 93 891 01 63.

El preu de les entrades dels concerts és de 20€ i el de la projecció del documental, que inclou degustació de vins del celler Finca Parera, de 5 €. Es recomana comprar les localitats anticipadament degut al poc aforament que admeten algunes d’aquestes activitats.

Qui estigui interessat en assistir a la presentació del llibre “Contribuciones sobre Vitivinicultura y Enología desde la experiencia y el conocimiento” podrà sol·licitar la seva invitació enviant un mail a decanta@calferu.com.

Pel que fa a les degustacions per la Taverna Musical, es podran adquirir directament a Cal Feru en els horaris d’obertura de la taverna, sense necessitat de compra anticipada.

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.

Email
Print