Aquest 21 de juny el Decanta es desplaça al Dansàneu

Aquest 21 de juny el Decanta es desplaça al Dansàneu

Aquest 21 de juny el Decanta es desplaça al Dansàneu

El proper 21 de juny el Festival Decanta participarà en la 25a edició del Dansàneu amb un concert amb tast de vins i caves coproduït pels dos festivals. Joan Garriga i Carles Belda acompanyats pels Caves Pere Mata tornen junts a l’escenari, amb un espectacle que es va realitzar amb gran èxit a Cal Feru el 2014 i a la Fira Mediterrània de Manresa el 2015.

Joan Garriga és el cantant del grup La Troba Kung-Fú, conegut també per ser la veu i fundador del grup Dusminguet. Carles Belda és excomponent del grup Pomada i ha estat motor de projectes com Belda i el Conjunt Badabadoc, i actualment de Belda & Sanjosex presenten Càntut. Presentaran un concert amb acordió i guitarra, amb un repertori variat dels seus projectes personals, cançons tradicionals i moments de glosa, entre d’altres.

El celler Pere Mata és una petita empresa familiar de Sant Sadurní d’Anoia que va néixer gràcies a Pere Mata, que va recuperar la tradició dels seus dos avis d’elaborar cava i vi amb vocació artesanal. Durant el concert es degustaran alguns dels millors caves i vins d’aquest celler, acompanyats de les explicacions del mateix Pere Mata.

El concert es realitzarà als jardins de l’Hotel Castellarnau d’Escaló (Lleida) el dimarts 21 de juny, a les 23 h. L’entrada és gratuïta amb aforament limitat. Més informació aquí.

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.

Email
Print