Aparadors decorats i menús “Decanta”

Aparadors decorats i menús “Decanta”

Durant aquesta edició del Decanta els establiments associats a Som Sant Sadurní han decorat els seus aparadors per afavorir que el visitant respiri un ambient musical i vitivinícola en el marc del festival. Enguany seran 40 els aparadors Decanta decorats amb motius musicals i de referència al vi i al cava a partir del dijous 17 de març. Les fotografies de tots els aparadors decorats es podran veure a www.somsantsadurni.com.

Per 2n any consecutiu, els restauradors de Som Sant Sadurní també participen de la iniciativa amb un menú Decanta. Els clients que consumeixin un menú Decanta, en qualsevol dels restaurants participants, rebran un val 2×1 a la Taverna Musical del 17 al 20 de març. Aquests restaurants són:

- Hotel Fonda Neus

- Hotel restaurant Sol i Vi

- Il Picarolo

- Restaurant Cal Blay Vinticinc

- Restaurant La Perla

- Taps de Suro

- Ticus Restaurant

- Mirador de les Caves

- Bar cafeteria Tabalots

Trobareu tots els detalls dels menús en aquest enllaç: http://www.somsantsadurni.com/els-establiments-de-som-sant-sadurni-decoraran-els-seus-aparadors-i-els-restaurants-faran-un-menu-decanta/

Paral·lelament, Som Sant Sadurní sortejarà una entrada doble, per al Concert de Maria del Mar Bonet del dissabte 19 de març a les 22h al Celler de la Fassina de Cal Guineu, entre els clients que facin servir la seva Targeta Client del 10 al 16 de març. El sorteig es farà el dijous 17 de març i es trucarà per telèfon als guanyadors.

Agraïm a Som Sant Sadurní i els seus associats que s’hagin sumat a la iniciativa!

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.

Email
Print