PRESENTACIÓ DELS LLIBRES “LES CANÇONS DE LA NOSTRA VIDA” I “ELS VINS DE LA TEVA VIDA”

Dijous 17 de març
20 h
Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya
Sant Sadurní d’Anoia
Entrada gratuïta

Activitat coorganitzada amb la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya.

Es tracta d’una doble presentació de llibres: un és una selecció de cançons partint dels secrets i les anècdotes que hi ha al darrera de cadascuna i, l’altre, també ple de curiositats, és una selecció dels vins que poden maridar millor amb cada circumstància de la vida d’una persona.

Aquesta activitat estarà conduïda per la periodista de Rne4 Consol Sàenz.

LES CANÇONS DE LA NOSTRA VIDA. Tota cançó té una història al darrera. Poca o molta, però sempre hi ha un motiu, una espurna que l’ha generat. Pep Blay ens ofereix alguns dels secrets que hi ha al darrera d’algunes de les cançons més conegudes de la música catalana, en una selecció de temes que, efectivament, composen la banda sonora de més d’una generació. De Lluís Llach a Sau o Sopa de Cabra, Blay va disseccionant les cançons que composen la banda sonora de les nostres vides.

Pep Blay, escriptor polifacètic, guionista de televisió i periodista musical, ha recopilat a Les cançons de la nostra vida les millors anècdotes i històries sobre la música en català que ha anat descobrint durant els casi tres anys que porta en la seva secció setmanal del programa Divendres de TV3-Televisió de Catalunya. Aquest nou assaig musical es suma a les exitoses biografies de Sopa de Cabra, Els Pets i Bunbury i a les novel·les repletes de rock and roll Vampiria Sound, Eròtica Mix. Quatre històries de música i sexe i Pretòria.

ELS VINS DE LA TEVA VIDA. En aquest llibre tindràs tota l’ajuda que necessites per assaborir el vi adequat a cada situació de la vida: per a la primera cita, per a un sopar de negocis, per als dies de festa, per fer l’amor, per inspirar-te, per impressionar el sogre, per veure una pel·lícula… També se’ns indiquen les principals característiques de cada vi, una mica d’història i curiositats, què en diuen els experts, el preu aproximat o bé com hauríem d’anar vestits quan el tastéssim, entre d’altres.

Meritxell Falgueras, llicenciada en Humanitats i màster en vinicultura i màrqueting, està fent el doctorat en comunicació i investiga sobre el llenguatge en el tast de vins. És membre de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i professora en els cursos oficials de sommeliers. Amb vint anys es va convertir en la sommelier més jove d’Espanya i als vint-i-cinc va guanyar el concurs Nas d’Or com a jove promesa. Ofereix una visió personal, didàctica i divertida del món del vi per als paladars assedegats de coneixement.

Aquesta activitat comptarà amb la presència del Cava Blancher, el cava oficial de la Biblioteca.

Les-cançons-de-la-nostra-vida-500
Els-vins-de-la-teva-vida-500

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.