PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LA FORMA D’UN SENTIT” I ELS VINS “ESTONES DE MISHIMA”

Amb degustació dels vins Estones de Mishima

Dissabte 19 de març 
19 h
Sala de Tast de Cal Feru
Sant Sadurní d’Anoia
Entrades exhaurides 

Quin és el procés per arribar a crear una cançó? I quin és el procés per arribar a crear un vi inspirant-se d’una cançó?

Pocs autors de cançons fan llibres explicant les seves lletres i el seu procés creatiu i pocs cellers fan vins inspirant-se de les cançons d’un artista. En aquest cas tindrem aquestes dues besants perfectament maridades: David Carabén, autor i cantant del grup Mishima, ens explicarà, a través del seu llibre La forma d’un sentit, què el va inspirar per construir algunes de les seves cançons i, Salvi Moliner, enòleg del celler Estones, ens explicarà com es va inspirar de dues de les cançons d’aquest artista per crear els vins Set tota la vida i Vine. I podrem tastar-ne el resultat, és clar!

DAVID CARABÉN és des de 1999 el frontman d’una de les bandes clau de l’escena musical del país, Mishima. Han editat ja set discos, els dos primers dels quals van ser enregistrats en anglès. A partir de Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), Carabén es decanta pel català per construir un univers simbòlic molt poderós que l’ha convertit, sens dubte, en la veu d’una generació. Els discos posteriors, Set tota la vida (2007), Ordre i aventura (2010), L’amor feliç (2012) i L’ànsia que cura (2014), han confirmat Mishima com la banda més estimada pels seus fans gràcies a unes lletres que combinen amb precisió el pop i la cançó.

ESTONES va néixer l’any 2008 amb la finalitat d’elaborar vins de qualitat de forma sostenible i respectuosa amb el seu medi. Els autors responsables dels seus vins: l’enòleg Salvi Moliner i el sumiller Sergi Montalà, dues persones apassionades i inquietes, amb una dilatada experiència en el món del vi i amants de les seves professions. Dos professionals compromesos i identificats amb els vins de les terres prioratines i terraltines amb el compromís de fer bons vins, únics, originals i amb segell propi.

David-Caraben-500
Estones-500

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.