TOTI SOLER
FREIXENET

Diumenge 29 de març
19 h
Celler de la Fassina
20 € (comprar entrades)

Amb llarga trajectòria i sent referents clars en els seus àmbits, ens trobem amb dues personalitats que, tot recolzant-se en les arrels, han sabut impregnar-se de les millors influències, fruit també del seu interès per córrer món. Sensibilitat, genialitat i elegància en estat pur. 

TOTI SOLER és un dels màxims exponents i referents de la cançó popular i de la guitarra catalana. La seva carrera és tan àmplia que es fa difícil de resumir, però entre les mil i diverses meravelles que ha realitzat, podem destacar, per exemple, el fet que hagi treballat amb els grans Ovidi Montllor o Léo Ferré.

En aquest concert ens oferirà una selecció dels millors temes que ha escrit durant els cinquanta anys de dedicació a la guitarra i la composició, amb les diferents influències que l’han acompanyat durant tots aquests anys –clàssic, folk, jazz, flamenc, guitarra sud-americana, músiques orientals, etc.- però sobretot amb la seva forma personal de compondre i interpretar, sensible i profunda. Gran entre els grans, els concerts del prestigiós geni de les sis cordes demanen ser escoltats amb la mateixa sensibilitat amb què ell interpreta les seves cançons.

FREIXENET és un segell al que no li calen gaire presentacions. En coneixem molt bé el nom i el gust, igual que el coneixen a molts punts del planeta. El que potser no coneixem tan bé són els seus “Cuvées de Prestige”, la col·lecció que reuneix una selecció excel·lent i singular dels millors caves del celler, com tampoc coneixem les persones que els conceben i en tenen cura, ni les històries que hi ha al darrera de cada producte.

Per a aquesta ocasió especial i per a poder-nos endinsar en el costat més personal, proper i històric de Freixenet, comptarem amb la presència de l’enòleg Josep Buján, director tècnic del Grup Freixenet, amb 40 anys dins l’empresa i gran coneixedor i impulsor de la majoria dels seus caves, que ens revelarà els secrets que s’amaguen darrera les elegants bombolles d’aquests “Cuvées” tan especials.

Toti Soler-750
Freixenet-750

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.