MAIKA MAKOVSKI
CAN RÀFOLS DELS CAUS

Dissabte 28 de març
22 h
Celler de la Fassina
20 € (entrades exhaurides)

Dos projectes que van néixer avançats als seus temps, amb la recerca de la qualitat i la singularitat com a bandera. Els caracteritza el seu caràcter elegant i autèntic, que fa posar en relleu una espècie de noblesa natural que sedueix i no deixa indiferent. Deu ser l’esperit inquiet i dinàmic que comparteixen, el que els ha dut a dalt de tot del cim.

MAIKA MAKOVSKI és mallorquina de sang andalusa i macedònia i, tot i que ha viscut en altres llocs com Nova York, sempre ha acabat tornant a Barcelona. Comparada, entre d’altres, amb Patti Smith, Joni Mitchell, Courtney Love i PJ Harvey, compon, canta, toca la guitarra i el piano i fa cançons amb caràcter, passió i intensitat. Des que amb quinze anys va guanyar el Festival de pop-rock de Palma de Mallorca, ja ha portat al món 5 discs amb les seves respectives gires per teatres, sales i festivals d’arreu de l’Estat espanyol, passant també per Anglaterra, Estats Units o Amèrica del Sud. Considerada la musa de l’underground i una de les veus amb més autoritat del rock de l’estat, desprèn una barreja de sensibilitat i potència que no deixa indiferent.

CAN RÀFOLS DELS CAUS és el projecte de Carlos Esteva, un personatge inspirador i inquiet, que s’ha convertit en un protagonista destacat en el boom qualitatiu que ha experimentat el món del vi d’aquest país en les últimes dècades. L’any 1979 es va instal·lar al Garraf, a la masia de Can Ràfols dels Caus, on va regenerar l’explotació de les seves vinyes, introduint noves varietats i mètodes de cultiu i apostant per la producció de vins de qualitat, amb caràcter singular. Des d’aleshores, l’obstinació de Carlos Esteva en la recerca de l’excel·lència vinícola no ha cessat, el que l’ha portat a experimentar amb nombroses varietats, apostar per la viticultura biològica i construir un celler únic, excavat a la mateixa roca mare del massís del Garraf.

Maika Makowski-750
Can Ràfols-750

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.