JOAN COLOMO
CAN VICH

Divendres 27 de març
22 h
Sala de Tast de Cal Feru
20 € (entrades exhaurides)

Dos autors que s’han format sent part d’altres projectes, per acabar-ne fent un de personal i brillant. Vins i música amb una acidesa que sap mantenir-se amable i fresca. Els dos amants de l’experimentació i el joc, han aconseguit crear petites grans perles.

JOAN COLOMO va ser part dels mítics The Unifinished Sympathy, els inclassificables La Célula Durmiente o els reivindicats Zeidun i, cap allà al 2009, va estrenar-se amb un projecte propi, amb la publicació de Contra todo pronóstico, per donar sortida a un batibull d’idees i cançons que no encaixaven en la resta de projectes musicals. Sorprenentment, aquell disc es va convertir en una de les propostes més interessants i refrescants de la temporada i, sis anys després, l’autor ja compta amb tres discs més a la seva discografia (Producto interior bruto Vol.1 i Vol.2 i La fília i la fòbia). Les seves composicions s’escapen del món del rock, amb arranjaments orquestrals, acústics i elements de circ o cabaret, amb textos impregnats d’un nihilisme polític i basats en l’amor per les relacions humanes com a alternativa a la mediocritat de la societat. Un projecte revitalitzant i sorprenent, ja un referent de l’escena independent catalana.

CAN VICH és el projecte de Lluís Vich que, amb l’ajuda del seu pare i amics, l’any 2012, després d’uns anys de temptejos, molta feina i entusiasme, va crear un nou celler per tornar a elaborar vi de les seves pròpies vinyes, situades a la Vall de Mediona.

El Lluís és inquiet i, a banda de treballar i fer assessorament a altres cellers, vetlla per estar en constant experimentació en el seu propi projecte. És així com aconsegueix treure la màxima expressió a unes vinyes d’alçada molt especials, que acullen varietats caracteritzades per la seva acidesa elegant. Fa produccions petites i molt cuidades, que tenen el segell d’aquest projecte jove però amb les coses molt clares. Dins de cada ampolla no hi ha “tancat” només un vi, sinó un territori, una manera de viure, una gent, un saber fer que ha anat passant de generació en generació i, sobretot, moltes il·lusions.

Joan Colomo-750
Can Vich-750

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.