Ja tenim aquí la programació del Decanta 2015!

Ja tenim aquí la programació del Decanta 2015!

Després de l’èxit de l’edició 2014, en la que es van exhaurir les entrades de tots els concerts, el cicle de música, vins i caves d’autor Decanta torna amb una segona edició que aposta per tres concerts d’alt nivell i un ventall d’altres activitats que relacionen el  vi i la música des de diferents perspectives.

Joan Colomo amb Can Vich, Maika Makovski amb Can Ràfols dels Caus i Toti Soler amb Freixenet, seran els protagonistes dels tres concerts d’aquest any, però també hi haurà la Taverna Musical i tot un ventall d’activitats paral·leles que no us podeu perdre, com ara la projecció de la pel·lícula “Blood into wine”, una doble presentació de llibres – un que recull 501 cançons i, l’altre, una selecció de 150 vins-,  el tast musical “Un cert grau femení” o visites especials a cellers.

Des d’avui mateix ja està tota la informació disponible en aquest web (www.decanta.cat). Us convidem a fer-hi un cop d’ull!

Demà a les 10h del matí ja estaran les entrades a la venda. Esperem que us agradi aquest Decanta 2015 que us hem preparat i que us animeu a participar-hi el cap de setmana del 26 al 29 de març!

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.

Email
Print