Falta una setmana exacta per l’inici del Decanta

Falta una setmana exacta per l’inici del Decanta

En aquests moments s’estan ultimant els detalls per a que divendres de la setmana que ve, d’aquí una setmana exacta, s’iniciï la primera edició del cicle Decanta de música, vins i caves d’autor a Sant Sadurní d’Anoia.

Pel que fa als concerts, els músics estan acabant de perfilar el seu repertori en funció dels vins que es tastaran mentre s’escolti la seva música, després de trobades amb els cellers i intercanvi d’explicacions sobre els vins i les cançons. Els responsables de la producció tècnica del cicle també estan acabant de lligar els últims detalls perquè els esdeveniments del proper cap de setmana surtin rodons.

La Taverna Musical va acabant d’agafar forma. Són 22 els vins que s’hi podran tastar i ja s’han escollit les 22 cançons que millor hi maridin. Des cansaladeria Cal Miqueló, encarregats de la part gastronòmica de la taverna, també estan treballant en els platets que ens ajudaran a “fer coixí” a l’hora de tastar els vins.

Les activitats paral·leles, la presentació del llibre “Contribuciones sobre Vitivinicultura y Enología desde la experiencia y el conocimiento” i la projecció del documental Pauls Planet amb degustació de vins de Finca Parera, també estan apunt.

Per tant, comença el compte enrere i d’aquí a set dies ja tenim aquí el Decanta!

 

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.

Email
Print