Sala de Tast de Cal Feru
Carrer Diputació, 51. Sant Sadurní d’Anoia.

Aquesta sala, que habitualment s’utilitza pels cursos de tast i presentacions de vins, es convertirà en una petita sala de concerts, on es podrà gaudir d’un directe íntim i proper el divendres 27 amb el Joan Colomo i el celler Can Vich, així com de la projecció de la pel·lícula “Blood into wine” el dijous 26 i el tast musical “Un cert grau femení” el dissabte 28.

La sala està situada al soterrani de la botiga Cal Feru.

Celler de la Fassina

Celler de la Fassina
Carrer Hospital, 23. Accés pel carrer Sant Pere, 42. Sant Sadurní d’Anoia.

La “Fassina de Can Guineu” és un edifici municipal situat al centre del poble, en el qual es troba el Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní d’Anoia. Es tracta d’una antiga destil·leria d’esperit de vi, construïda l’any 1814, que en l’actualitat consta d’un museu on es pot fer un interessant recorregut pel món del cava (orígens, història, procés d’elaboració, cultura, art de viure…), i també d’un gran i majestuós celler, que és on es realitzarà el concert del dissabte 28, amb la Maika Makovski i Can Ràfols dels Caus, i el del diumenge 29, amb Toti Soler i Freixenet.

Celler del CIC Fassina, Decanta

La Tasting Room de Cal Feru
Carrer Diputació, 51. Sant Sadurní d’Anoia.

Situada al pis superior de la botiga Cal Feru, és l’espai que habitualment està destinat a exposar els productes d’eno·temptacions (productes relacionats amb el vi i el seu culte, però que no són vi estrictament), així com a oferir degustacions de Cava.

Aquesta sala, que també s’acostuma a transformar en taverna un divendres de cada mes quan es realitza l’activitat “Sessió taverna”, serà l’espai on durant tot el cap de setmana es durà a terme la Taverna Musical.

Tasting Room-750

Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya
Carrer Sant Pere, 36. Sant Sadurní d’Anoia.

Situada al centre del poble, la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya, acollirà aquest any la doble presentació de llibres del divendres dia 27. La biblioteca disposa d’un espai de lectura acollidor en el que habitualment es realitzen presentacions d’aquest tipus. 

Biblioteca-750

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.