Avui es posen a la venda les entrades del Decanta 2015

Avui es posen a la venda les entrades del Decanta 2015

Avui divendres 27 de a les 10 h es posen a la venda les entrades pels 3 concerts  del cicle, la projecció de la pel·lícula “Blood into wine”, el Tast Musical “Un cert grau femení” i les visites a cellers.

La compra de les entrades es podrà fer a través dels enllaços de venda on-line que trobareu a l’apartat Entrades d’aquest web, però també enviant un mail a decanta@calferu.com, personant-vos a la botiga especialitzada en vins i caves CAL FERU (carrer diputació, 51 – Sant Sadurní d’Anoia) o trucant al 93 891 01 63.

El preu de les entrades dels concerts és de 20 €, el de la projecció de la pel·lícula de 10 € (incloent degustació de vins), la del Tast Musical de 20 € (o només 15 € si l’entrada es compra conjuntment amb la del concert de “Maika Makovski i Can Ràfols dels Caus”, del mateix dia) i el preu de les visites a cellers varia segons el celler o establiment que es visiti (en trobareu tota la informació en aquest apartat del web). Es recomana comprar les localitats anticipadament degut al poc aforament que admeten algunes d’aquestes activitats.

La presentació dels llibres “501 cançons catalanes que has d’escoltar abans de morir” i “Vinos imbatibles: 150 vinos entre 4 y 10 €” que es realitzarà el divendres 27 de març a la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya, és d’entrada gratuïta.

Pel que fa als tiquets de degustacions per a la Taverna Musical, es podran adquirir directament a Cal Feru en els horaris d’obertura de la taverna, sense necessitat de compra anticipada.

Subscriu-te al nostre mailing!

Nom i cognoms (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.

Email
Print